Vloerbedekking schoonmaken

Vloerbedekking schoonmaken, een vak apart

Het schoonmaken van vloerbedekking is niet altijd gemakkelijk. U wilt zo lang mogelijk van uw vloerbedekking genieten, daarom is het belangrijk deze goed te onderhouden. Het schoonmaken van vloerbedekking en het verwijderen van vlekken door koffie, wijn, olie en inkt vraagt om een professionele schoonmaakmethode. 

Chem-Dry Kuster&deLeur heeft perfecte technieken voor het schoonmaken van vloerbedekking, karpet, losse vloerkleden, vaste vloerbedekking of inloopmatten. Eerst inventariseren wij van welk materiaal uw bekleding is, de grootte en hoe zeer het is vervuild. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvend advies en een offerte op maat. Zo levert Chem-Dry Kuster&deLeur voor uw specifieke situatie een passende aanbieding.

Service & kwaliteit

Chem-Dry heeft een grondige werkwijze. Vloerbedekkiing schoonmaken is meer dan met een schoonmaakmiddel over het tapijt gaan. Onze unieke koolzuurmethode zorgt ervoor dat uw vloerbedekking zeer schoon wordt en heeft ook een positief effect op de luchtkwaliteit in de directe omgeving. We denken niet alleen aan het schoonmaken van het tapijt zelf, maar spreken ook met u door wie de ruimte leeg maakt. Grote meubelen mogen altijd blijven staan.

Vuilwerende bescherming

Naast het schoonmaken van uw vloerbedekking kunnen we het ook voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Nieuwe vlekken kunnen dan in de toekomst eenvoudig verwijderd worden.


Navigatiemenu


Geprint van www.schoontapijt.com/vloerbedekking-schoonmaken
© 2006 Chem-Dry Kuster & De Leur (reinigen tapijt - tapijt reinigen - specialistisch reiniging)
Site realisatie: www.wk-ontwerpers.nl en www.comphaan.nl
Site realisatie: WK-Ontwerpers & CompHaan
 
Deze site is ontworpen voor de browsers Internet Explorer 5+, Mozilla/FireFox 1+, Netscape 6+, Opera 7+ en Safari 1+.
De site wordt momenteel slechts met beperkte opmaak weergegeven aangezien de versie van uw huidige browser geen correcte style sheet-ondersteuning biedt. Style sheets zijn een standaard internettechnologie die de snelheid en toegankelijkheid van websites vergroot. De informatie op deze website is voor u weliswaar volledig toegankelijk, maar voor een optimaal gebruik van deze site raden wij u aan een recentere versie van uw browser te gebruiken.
Vloerbedekking schoonmaken Reiniging,schoonmaak,onderhoud,tapijt,tapijt reinigen,schoonmaken,tapijtonderhoud,schoon,stoffering,brandwerend,brandschade